Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 7. haftasında Atletico Madrid ile kozlarını paylaştı.

Sarı-kırmızılılar, RAMS Park'ta oynanan müsabakadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

Galatasaray'ın dünyaca ünlü santrforu Victor Osimhen, karşılaşmanın ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İşte Nijeryalı futbolcunun sözleri:

"Galatasaray'ı çok özledim"

"Galatasaray'ı çok fazla özledim. Güçlü bir rakibe karşı özledim. Takım arkadaşlarımı tebrik ederim, büyük bir rakibe karşı iyi bir iş çıkardık. Maç %50-%50 gibiydi. Bazı yerlerde maçı bitirme şansımızı vardı. Mutluyum performansımızdan."

"Atletıco'ya karşı oynadığımız gibi oynamalıyız"

"Manchester City dünyanın en iyi takımlarından biri. Önce lige, sonra o maça odaklanacağız. Kolay olmayacak ama takımıma güveniyorum. Ortadan da bir şeyler çıkarabiliriz. Atletico'ya oynadığımız gibi oynamalıyız."

Süper Lig Fikstür Takibi İçin En Güncel ve Güvenilir Kaynak
Süper Lig Fikstür Takibi İçin En Güncel ve Güvenilir Kaynak
İçeriği Görüntüle

"Galatasaray'ı daha büyük yapmak için çabalayacağız"

"Takım arkadaşlarım olmadan hiçbir şeyi başaramam. Ben ve takım arkadaşlarım, Galatasaray'ı daha da büyük yapmak için her zaman çabalayacağız."

"Onyedıka ve Lookman'ı ikna için uğraşıyorum"

"Onyedika ve Lookman'ı ikna etmek için uğraşıyorum. Galatasaray'ı ve taraftarı anlattım. Dünyanın en büyük kulüplerinden birine gelip bizimle oynamalarını çok isterim."