Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İsrail'in Filistin'de yaptığı saldırılar sonucu hayatını kaybedenler için bugün öğle namazı öncesi bütün camilerde salaların okunacağını ve öğle namazını müteakip gıyabi cenaze namazı kılınacağını duyurdu.

Bütün camilerde salalar okunacak

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İsrail'in Filistin'de yaptığı saldırılarda vahşice katledilen Müslüman kardeşlerimiz için bugün öğle namazı öncesi bütün camilerde salalar okunacak ve öğle namazını müteakip gıyabi cenaze namazı kılınacaktır" ifadelerini kullandı.

Yıldız: Mesele büyük camiler yapmak değil, çölde Allah için secde edecek yürekte olma meselesi Yıldız: Mesele büyük camiler yapmak değil, çölde Allah için secde edecek yürekte olma meselesi