Gazeteci Gürkan Demir'in yerinden bildirdiği görüntülerde, Tahran'ın en sembolik noktalarından biri olan Filistin Meydanı'nın hınca hınç dolduğu görülüyor. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı videoda Demir, bölgedeki atmosferi şu sözlerle aktardı:
"Şu anda başkent Tahran'da Filistin Meydanı'ndayız. İranlı vatandaşlar; ordusuna, hükümetine ve yönetimine sahip çıkmak için bir araya geldiler. Ellerinde İran bayraklarıyla 'Haydar Haydar' sloganları atıyorlar."
ABD ve İsrail’e tepki
Mitinge katılan kalabalık, sık sık attıkları sloganlarla ABD ve İsrail’in saldırgan politikalarını kınadı.
Gazeteci @gurkandemir Tahran'daki son gelişmeyi bölgeden aktardı
— TV5 (@tv5televizyonu) February 28, 2026
"Tahran’da binlerce vatandaş, bölgedeki son gelişmeleri protesto etmek ve hükümet ile orduya destek vermek amacıyla Filistin Meydanı'nda bir araya geldi"
🔗 https://t.co/oCNA8lydr9 pic.twitter.com/e442qSpTGj




