SRC Kurye Belgesi alma süresi uzatılacak
SRC Kurye Belgesi alma süresi uzatılacak
İçeriği Görüntüle

Fatih'te doğal gaz kaynaklı olduğu değerlendirilen patlama sonrası bitişik yapıda inşa edilen 2 binada çökme meydana geldi.

Ekiplerin çalışması sonucu 9 kişi, göçükten çıkarılarak ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi.

Whatsapp Image 2026 03 22 At 17.18.55

Öte yandan patlama nedeniyle çevredeki binalarda hasar oluştu.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Birol Aydın ve İstanbul İl Başkanı Tuğrul Yalçınkaya, Fatih’te binada meydana gelen patlamanın ardından olay yerine giderek incelemelerde bulundu.

Whatsapp Image 2026 03 22 At 17.57.21 (1)

Patlamanın yaşandığı binada incelemeler yapan heyet, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Ziyaret kapsamında binaya giren Birol Aydın ve Tuğrul Yalçınkaya, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İtfaiye Daire Başkanı ile bir araya geldi. Patlamanın çıkış nedeni ve binadaki yapısal hasara ilişkin itfaiye ekiplerinden detaylı bilgi alan heyet, olayın takipçisi olacaklarını belirtti.